Son dakika benzine ve motorine zam haberi | Benzin fiyatlarına yeni bir zam bekleniyor. Bu gece motorinin litre fiyatına 45-50 kuruş düzeyinde ikinci bir gizli zam geleceği belirtilirken; benzine de birkaç gün içinde zam gelebileceği ifade ediliyor.

Benzine yeni zam bekleniyor

Bazı akaryakıt dağıtım şirketleri, kamuoyuna duyurmadan zam yapıyor. Akaryakıta, bir hafta arayla ikinci kez "gizli zam" yapıldı.

KRT TV'den Olcay Aydilek'in haberine göre, bu gece motorine 45-50 kuruş düzeyinde zam bekleniyor. Benzine de birkaç gün içinde zam gelebileceği ifade ediliyor.

Bazı dağıtım şirketleri, kamuoyuna açıklama yapmadan önce 3 Ocak Pazartesi’yi 4 Ocak Salı’ya bağlayan gece, ardından da 10 Ocak’ı, 11 Ocak’a bağlayan gece benzine 2, motorine 4 kuruş zam yaptı. Böylece, benzinde 4, motorinde 8 kuruş artış yapıldı.

Bu arada motorine yeni bir zam göründü. Brent petrol (87 doları aştı) ve küresel piyasalarda ürün fiyatının (motorin ve benzinin) artmasına bağlı olarak yeni zamlar gündeme geldi. Bu gece motorine 45-50 kuruş düzeyinde zam bekleniyor. Benzine de birkaç gün içinde zam gelebileceği ifade ediliyor.