P&G firmasının oyuncu Berna Laçin'in Elazığ depremi sonrası yaptığı paylaşımlar nedeniyle reklam anlaşmasını iptal ettiği ileri sürüldü. Laçin bir açıklama yaparak böyle bir durumun henüz söz konusu olmadığını belirtti

Berna Laçin'den P&G açıklaması: İptal konusunda tarafıma iletilen bir şey yok

Oyuncu Berna Laçin'e Elazığ depremi sonrası yaptığı paylaşımlar nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Bu gelişmeler üzerine P&G firmasının da Laçin ile reklam anlaşmasını iptal ettiği öne sürüldü.

Berna Laçin, söz konusu iddia için "İptal konusunda tarafıma iletilen bir şey yok" diyerek "Firma sabah beni aradı ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi" dedi.

Ancak firmanın sosyal medya hesaplarında reklam yüzü olan Berna Laçin'in yer aldığı tek bir paylaşımın bile olmaması dikkat çekiyor.

p-g-firmasi-berna-lacin-ile-sozlesmesini-iptal-etti-681679-1.

Twitter hesabından açıklama yapan Laçin, "Selamlar,Avrupa tiyatro turnesindeyim,bu arada 10 yıldır süren reklam anlaşmamla ilgili haberler yapılmış. #Fairy ‘den tarafıma iletilmiş bir fesih durumu yok.Görüşmelerimizde de böyle bir gündem söz konusu olmadı. İlginize,desteğinize sonsuz teşekkürler. Gelişmeleri paylaşırım" ifadelerini kullandı

Sanatçı Berna Laçin‘e Elazığ depremi sonrası yapmış olduğu paylaşımlar nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Laçin’in eleştirileri yandaş medya tarafından ‘provokasyon’ olarak gösterilmiş ve hedef alınmıştı. Laçin, Elazığ'da meydana gelen depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklaması yapılmasının ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımıyla hedefe konulmuştu.