Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni dönemde yaptıkları transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, "8 milyon euro tasarrufta bulunduk. Çoğu transferimizi tarifeli uçakla yaparak, Beşiktaş'ın her kuruşuna sahip çıktık" dedi.

Beşiktaş Başkanı Çebi: Transferleri tarifeli uçakla yaptık, her kuruşa sahip çıktık

Vodafone Park'ta kameralar karşısına geçen Beşiktaş Başkanı Çebi, yeni dönemde yaptıkları transferler harcamalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Söz konusu transferlerin beklentileri karşılayacaklarından şüphesi olmadığını ifade eden Çebi, "Şampiyonluğu kovalayacağız, başarılı bir sezon geçireceğiz" ifadesini kullandı.

"Beşiktaş için transfer yapamadığımızı söylediler” diyen Beşiktaş Başkanı, “Tüm transferlerimizle karşınızdayız. Transfer yapamadığımız iddialarının doğru olmadığını bu şekilde gösterme ihtiyacı duyduk. Şampiyonluğu kovalayacağız, bu yarışta biz de varız” dedi.

‘HİÇBİR FUTBOLCUYA BONSERVİS ÖDEMEDİK’

Gidenlerin yerini daha iyi oyuncularla doldurduklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi sözlerinden satır başları şöyle:

“Çoğu transferimizi tarifeli uçakla yaparak, Beşiktaş'ın her kuruşuna sahip çıktık."

"Geçmiş yönetimlerden hesap sormak için gelmedik. Sadece yanlışların tespit edilmesi istendi. Fikret Orman'ın ihracı gibi konular mağdur yaratmak için senaryo. Gündemde böyle bir şey yok."

"Hiçbir futbolcuya bonservis ödemedik. Sadece 200-300 bin euro kadar kiralama ücreti verdik. Kendimizi başarılı görüyoruz ve takımımızın iyi olduğunu düşünüyoruz. Transferleri ortak kararla yaptık."