Loris Karius’la yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Volkan Babacan’ı kadroya katmanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlıların, Volkan Babacan için sezon sonu Başakşehir'e resmi teklif yapacağı belirtildi

Beşiktaş, Karius'un yerine gelecek ismi belirledi

Liverpool’dan 2 yıllığına kiralanan Loris Karius’la yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş kaleci arayışlarına başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada satın alma opsiyonu 8 milyon avro olan Alman file bekçisinin sezon sonu büyük olasılıkla takımdan ayrılacağını ifade etmişti.

Milliyet'in haberine göre, siyah-beyazlı yönetimin Karius’un yerine Medipol Başakşehir forması giyen Volkan Babacan’ı kadroya katmanın planlarını yaptığı belirlendi.

Başakşehir’de formasını Mert Günok’a kaptıran ve 2 yıldır yedek bekleyen 31 yaşındaki Volkan Babacan için sezon sonu kulübüne resmi teklif yapılacağı ifade edildi.

Kaleyi önümüzdeki sezon yerli file bekçisine teslim etmek isteyen siyah-beyazlıların, performans ve maliyet açısından en uygun isim olarak Babacan’ı tespit ettiği aktarıldı.

Deneyimli kalecinin de sürekli yedek beklediği için Başakşehir’den ayrılmayı düşündüğü kaydedildi.

Kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Volkan sezon başında da Beşiktaş’ın gündemine gelmişti.

Finansal sıkıntılar nedeniyle Volkan’dan vazgeçmek zorunda kalan siyah-beyazlılar, Karius-Utku ikilisiyle yola devam etme kararı almıştı.