Wout Weghorst’un Manchester United’a gitmesinin ardından Beşiktaş’ta bir ayrılık daha yaşandı. Siyah beyazlılar, savunma oyuncusu Francisco Montero’yu satın alma opsiyonuyla Hamburg’a kiraladı.

Beşiktaş’ta bir ayrılık daha: Kiralık olarak gönderildi

Beşiktaş’ın Atletico Madrid'den kadrosuna kattığı genç savunma oyuncusu Francisco Montero ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah Beyazlılar'ın kadroda düşünmediği 23 yaşındaki stoper kiralık olarak takımdan ayrıldı.

Beşiktaş, savunma oyuncusu Francisco Montero'nun Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg'a sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu.

Alman ekibi ayrıca istediği takdirde 2022-2023 sezonu sonunda 2,5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanarak Montero'yu kalıcı olarak kadrosuna katabilecek.

Siyah beyazlı ekipten Montero'nun geçici transferi konusunda Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Francisco Javier Montero Rubio'nun HSV Fussball AG Kulübü'ne 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar, 2.500.000 Avro bedelinde satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda Oyuncu ve Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'ın 2020-2021 sezonunda önce kiralık olarak kadrosuna kattığı geçen sezonda da 750 bin Euro'ya transfer ettiği Francisco Montero, siyah beyazlıların savunmasında alternatif isim olarak forma giydi.