Beşiktaş, daha önce koronavirüs testleri pozitif çıkan tüm çalışan, futbolcu ve teknik heyetin ikinci test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı

Beşiktaş'ta koronavirüs test sonuçları negatif çıktı

Beşiktaş Kulübü dün yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü'nün yaptığı açıklamada, "18 Mayıs Pazartesi günü futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 tarama testi yapılmıştır. Yapılan tarama testleri neticesinde, daha önce pozitif sonuç bulunanlar da dahil olmak üzere tüm sonuçlar negatif tespit edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ta tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan koronavirüs testi sonucunda, 8 kişide pozitif vakaya rastlandığı açıklanmıştı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyurulmuştu.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN SEVİNDİREN HABER

besiktas-ta-koronavirus-test-sonuclari-negatif-cikti-733713-1.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den sevindirici haber geldi. Covid-19 testi pozitif çıkan Çebi'nin çekilen tomografisi temiz çıktı.

İHA'nın haberine göre, test sonucunun pozitif çıkmasının ardından hemen tedavisine başlanan Çebi'nin çekilen akciğer tomografisi temiz çıktı.

Tomografi sonucu temiz çıkan Çebi'nin evdeki izolasyon süreci ise devam ediyor. Ailesiyle birlikte evde vakit geçiren Ahmet Nur Çebi'nin sağlığı da an be an takip ediliyor.