İstanbul Beşiktaş’ta sokaktan geçen yurttaşları durdurup ‘para isteyen’ bir grup, para vermek istemeyen 5 kişiyi darp edip bıçakladı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen saldırganlar serbest bırakıldı.

Beşiktaş’ta ‘para ver’ saldırısı: Gözaltına alınıp serbest bırakıldılar

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde sokaktan geçen kişileri durdurup para isteyen bir grup, kendilerine para vermeyi reddeden 5 kişiyi darp ederek bıçakladı.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Beşiktaş Çarşı Mumcu Bakkal Sokağı'nda 2 Kasım Çarşamba saat 01.30 sıralarında evlerine gitmek için sokakta yürüyen 5 kişi, kendilerinden para isteyen bir grubun isteğini reddedince saldırıya uğradı.

Saldırıda darp edilen 5 kişi kaçmaya çalışırken, saldırgan grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Olayda saldırıya uğrayan 5 kişi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırgan grup ise olay yerinden kaçtı.

Çevredeki esnafın haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

YAKALANDILAR AMA BIRAKILDILAR

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma sonucunda 3'ü erkek 2'si kadın 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, serbest bırakıldı.

Şahısların yaşlarının küçük olduğu, "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "hırsızlık" gibi suçlardan suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Şüphelilere para vermedikleri için bıçakla yaralanan 5 kişinin de hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildikleri bildirildi.

(AA, DHA)