Beşiktaş'tan Negredo açıklaması: Tüm tedbirleri aldık

Beşiktaş’ta forma giyen Alvaro Negredo’nun Al Nasr Kulübü’ne transfer olmak için Dubai’ye gitti. Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ”Negredo’ya gitmesi için biz onay vermedik. Havaalanında imza beyannamesi aldık. Yarın akşamki bu idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık” dedi.

Beşiktaş’ın İspanyol futbolcu Alvaro Negredo’nun, dün Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr takımıyla anlaştığı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bugün, kongrede yaptığı konuşmada, “Negredo’nun ne nereye gittiğinin bilgisi ne de transferiyle ilgi bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübün onayı olmadan olamaz” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Negredo, Dubai’ye gitti. Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul’dan ayrılan Negredo’dan havalimanında imza beyannamesi aldıklarını açıkladı.

Mahmutyazıcıoğlu, ”Negredo’ya gitmesi için biz onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için gitmiş. Haberimiz olduktan sonra havaalanına A takım idari işler sorumlusu Erdinç Gültekin’i gönderdik ve imza beyannamesi aldık. Yarın akşam saat 17.00’de idmanımız var. Negredo bu idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık” diye konuştu.

Negredo’nun bugün izinli olduğunu aktaran Mahmutyazıcıoğlu, “Bugün izin günü olduğu için Negredo istediği yere gidebilir, burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama yarın saat 17.00’deki idmana kadar vakti var. Aksi durumda üzerimize düşeni yaparız” ifadelerini kullandı. (DHA)