Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Twitter'da milyonlarca takipçili Twitter hesaplarının hacklenmesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın 'Twitter'dan ayrılmayacağını' dile getirdi.

Beyaz Saray: Trump, Twitter'dan ayrılmayacak

Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Twitter’da dün ünlü isimlerin hesaplarına yönelik saldırının ardından ABD Başkanı Donald Trump‘ın Twitter kullanmaya devam edeceğini açıkladı. McEnany, “Trump Twitter’da kalacak” ifadelerini kullandı.

Siyasetçilerden iş insanlarına kadar birçok ünlü ismin Twitter hesabının dün ele geçirilmesinin ardından Trump‘ın hesabını kapatıp kapatmayacağına ilişkin bir soruya Kayleigh McEnany, “Trump Twitter’da kalacak. Dünkü saldırılar esnasında başkanın Twitter hesabında bir güvenlik sorunu oluşmadı” yanıtını verdi.

Çarşamba günü, aralarında Amazon’un sahibi Jeff Bezos, Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Apple ve Demokrat Partili başkan adayı Joe Biden’ın da bulunduğu onlarca önde gelen şahıs ve firmaya ait mavi tikli hesaplar hacklendi. Atılan mesajlarda, dünyanın bazı en ünlü isimleri bir bitcoin cüzdanına (hesabına) para gönderilmesi çağrısı yapılıyor, bunu yapanların iki kat fazla kazanım elde edeceği öne sürülüyordu.

AA