Beyoğlu'nda S.A. isimli bir kişi parkta silahla havaya ateş açtı. Kurşunlardan 2'si ise kadın öğrencilerin kaldığı yurdun camlarına isabet etti. Gözaltına alınan S.A., serbest bırakıldı.

Beyoğlu'nda bir kişi havaya ateş açtı, kurşunlar öğrenci yurduna isabet etti
Fotoğraf: DHA

Beyoğlu Örnektepe'de salı günü meydana gelen olayda, S.A. isimli bir kişi kadın öğrencilerin kaldığı yurdun yakınındaki parkta üst üste 15 el ateş açtı.

Kurşunlardan ikisi kız öğrencilerin kaldığı yurdun camlarına isabet etti. O saatte uyuyan öğrenciler kırılan cam sesleri uyanarak panik yaşarken, çevredekiler polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, silah sıkan şüphelinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Gözaltına alınan S.A., verdiği ifadede yurdun önündeki parkta silahını çıkararak havaya ateş ettiğini, kurşunların nereye isabet ettiğini bilmediğini söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A., serbest bırakıldı.

Olay akşamı silah seslerini duyan mahalle sakinlerinden Mehmet Emin Vural, "Zaten biz sesleri duyunca çıkıp baktık. Yaklaşık 15-16 el sıktı, bir şarjör boşalttı. Sonra yurttan kızların sesi geldi. Bir kişi de merdivenden indi gitti ama silah sıkan kişi mi bilmiyorum. Korktuğumuz için çıkıp baktık" dedi.

(DHA)