Bilecik'te çöp kamyonuyla çarpışan otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Ayrıca, aynı güzergahta iki saat arayla yaşanan zincirleme kazada ise 12 kişi yaralandı. Çalışma nedeniyle tek şeritten gidiş-dönüş olan Bilecik-Bozüyük karayolunda meydana gelen kazalar üzerine, vatandaşlar herhangi bir çalışma olmadığını ileri sürerek tepki gösterdi.

Bilecik'te aynı güzergahta üst üste iki kaza: 1 ölü, 15 yaralı

Bilecik'ta meydana gelen kazada, sürücü hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kaza, çalışma nedeniyle bir süredir tek şeritten gidiş dönüş olan Bilecik-Bozüyük karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halindeki otomobil sürücüsü Mehmet Ali Dağcı, Bilecik-Köprülü kavşağına gelmeden hatalı sollama sonucu karşı şeritten gelen Oktay Terzi idaresindeki çöp kamyonuyla çarpıştı.

Otomobil şarampole yuvarlanırken, motoru ise araçtan ayrılarak 20 metre ileri savruldu. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, çöp kamyonu sürücü Oktay Terzi araç içinde sıkıştı.

Sıkışan sürücü kurtarılırken, araç içinde bulunan iki kişi hafif yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ölen otomobil sürücüsü Mehmet Ali Dağcı'nın cansız bedeni ise Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne morguna kaldırıldı.

KARYOLLARI'NA TEPKİ

Öte yandan aynı güzergâhta 2 saat arayla başka bir kaza daha yaşandı. Kamyonet, minibüsün ve iki tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 12 kişi yaralandı.

Küplü köyü sakinleri Karayolları ekiplerine isyan etti. Köylüler, kapatılan yolda herhangi bir çalışma olmadığını iddia ederek, kapalı yolun bir an önce açılması istedi.

(İHA)