Bilim-sanat dergisi TR!P, temmuz sayısını yayımladı

Aylık bilim-sanat dergisi TR!P, Temmuz sayısını yayımladı. Büyük yazar Aziz Nesin’in kapağını süslediği TR!P’in dördüncü sayısı “En hain yangın bile fikirleri öldüremez” sloganıyla raflardaki yerini aldı.

Yazar ve çizerleri arasında Mete Atatüre, Erdoğan Aydın, Selçuk Topal, Uğur Batı, Cahit Berkay, Taner Öngür, Kemâl Başar, Mesut Yar, Renan Bilek, Ferhat Uludere, Nilüfer Açıkalın, Semra Doll, Tevfik Uyar, Münir Tireli gibi bilim, sanat, edebiyat, medya, akademi ve müzik dünyasından farklı ve nitelikli isimlerin yer aldığı, birbirinden ilginç röportaj ve yazılarıyla TR!P derginin Temmuz içeriği yine enteresan ve derinlikli konulardan oluşuyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Murat Arda’nın üstlendiği TR!P dergi, Serkan Sezer ve Altuğ Eroğlu öncülüğünde her ay tüm Türkiye’de yaygın bir dağıtım ağıyla okuyucu ile buluşuyor. Derginin yayın kurulunda birçok önemli isim bulunuyor.

Oyuncu Erkan Bektaş, bilim insanı Mete Atatüre, yazar Ferhat Uludere, akademisyen Uğur Batı, bilim-kurgu yazarı İsmail Yamanol, astrofizikçi Selçuk Topal ve çizer Devrim Kunter gibi isimlerin yayın danışmanı olarak görev aldığı TR!P, “ciddi mevzulara Rock’n’Rolla yolculuğu” mottosu ile tüm Türkiye çapında, dergi satılan her yerde okuyucunun beğenisine sunuluyor.