Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren BİLKAR’da BirGün Yazarı İbrahim Varlı’nın katılıyla 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Ortadoğu söyleşisi gerçekleştirilecek. Konferansta Suriye, Yemen, Libya ve Ortadoğu’daki son gelişmelerin yan sıra, küresel emperyal güçler arasında artan hegemonya çatışması da konuşulacak. Kendisini “Şehirde sanat üreten bir mutfak” olarak tanımlayan BİLKAR, sahne sanatlarından görsel sanatlara, müzikten dansa, felsefeden […]

BİLKAR’da BirGün yazarı İbrahim Varlı’nın katılımıyla ‘Ortadoğu Söyleşisi’

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren BİLKAR’da BirGün Yazarı İbrahim Varlı’nın katılıyla 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Ortadoğu söyleşisi gerçekleştirilecek.

Konferansta Suriye, Yemen, Libya ve Ortadoğu’daki son gelişmelerin yan sıra, küresel emperyal güçler arasında artan hegemonya çatışması da konuşulacak.

Kendisini “Şehirde sanat üreten bir mutfak” olarak tanımlayan BİLKAR, sahne sanatlarından görsel sanatlara, müzikten dansa, felsefeden edebiyat atölyelerine kadar sanatın birçok alanında etkinlikler düzenliyor.

Paneller, söyleşiler, sahne etkinlikleri, imza günleri, dinletiler, konserler, geziler, sergiler düzenleyen BİLKAR, Gebze’de 10 yıldır faaliyet yürütüyor.