Kanserle mücadele ederken tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 60 yaşındaki Billur Kalkavan‘ın cenaze programı belli oldu. Kalkavan’ın cenaze töreni bilgisini Tuba Büyüküstün Instagram hesabından paylaştı.

Billur Kalkavan’ın cenaze programı belli oldu

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan dün sabaha karşı tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun sevgilisi Buğra Bahadırlı, Habertürk’e yaptığı açıklamada, “Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 03.45’te kalbi durdu” dedi.

Yaşamını yitiren Billur Kalkavan’ın son olarak cenaze programı da belli oldu. Kalkavan’ın cenaze töreni bilgisini oyuncu Tuba Büyüküstün Instagram hesabından paylaştı:

“Billur Kalkavan 17 Ekim’de Zincirlikuyu Camii’nde ikindi ezanına müteakip cenaze namazının kılınmasının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.”