BİM marketlerinin kurucusu ve eski sahiplerinden Cuneyd Zapsu, "Gençler alınacaklar belki ama işsizlikten herkes şikayet ediyor. Ben burada adam almaya baktığımda adam bulamıyorum" diye konuştu.

BİM'in kurucusu Cuneyd Zapsu: Gençler işsizlikten şikayet ediyor ama ben adam bulamıyorum

BİM zincir marketlerin kurucusu ve eski ortağı Cuneyd Zapsu, katıldığı YouTube programında işsizlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu

Zapsu, "Gençler belki alınacak ama işsizlikten herkes şikayet ediyor. Ben burada adam almaya baktığımda adam bulamıyorum" dedi.

"Amerika çok daha kötü, Almanya çok kötü. Türkiye de aynı yola girmiş" diyen Zapsu, "Gençlerimiz hem ilgilenmiyor hem okumak istemiyor. Ama her şeyi de istiyorlar. Öte taraftan öğrenmek dahi istemiyorlar. Doğru dürüst çalışan bulmak çok zor artık" şeklinde konuştu.

Zapsu, 'yeni jenerasyon' eleştirisi yaparak, "Ne olmak istiyorsun dediğinizde hiçbir şey söylenmiyor. Eskiden hiç olmazsa şarkıcı olacağım, futbolcu olacağım denirdi. Şimdi YouTuber olmak istiyorlar. Hiçbir şey yapmadan para kazanıldığını görüyorlar çünkü..." dedi.

BİM'in kurucusu ve eski ortağı Cuneyd Zapsu, AKP'nin de kurucuları arasındaydı. Cuneyd Zapsu, AKP'de 2001 ile 2008 yılları arasında partinin merkez yürütme kurulu üyesiydi.