Pandemi servisinde görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran, Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetti. Dr. Baran için Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde bir tören düzenlendi.

Bir hekim daha Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti: Mehmet Atilla Baran

BİRGÜN EGE

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran, Covid-19’a yakalandı. Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören Dr. Baran için AB Rh (+) plazma bağışçısı aranıyordu. Tedavisi devam eden Dr. Baran, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

İzmir Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, “Alsancak Devlet Hastanesi'nde çalışan meslektaşımız Dr. Mehmet Atilla Baran’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileriz” denildi.

bir-hekim-daha-covid-19-nedeniyle-hayatini-kaybetti-mehmet-atilla-baran-790218-1.

BARAN İÇİN ANMA TÖRENİ

Dr. Baran için Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde bir tören düzenlendi. Törene Dr. Mehmet Atilla Baran'ın yakınları, çalışma arkadaşları, İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. M.Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Süleyman Kaynak katıldı. Pandemi sürecinde kaybettiğimiz sağlık çalışanları ve vatandaşlar için yapılan saygı duruşu sonrası, bir konuşma yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, pandemi sürecinde en önde özveri ile sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarının yaşamlarını kaybetmesinden duyulan acıyı dile getirerek, Dr. Mehmet Atilla Baran'ın ailesine, yakınlarına, tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileklerini sundu.

bir-hekim-daha-covid-19-nedeniyle-hayatini-kaybetti-mehmet-atilla-baran-790219-1.