Ankara'da polis gömleği giyen Veysel Tetik isimli erkek, evli olduğu kadını markete gitme bahanesiyle evden çıkararak öldürdü

Bir kadın daha evli olduğu erkek tarafından katledildi

Ankara’da yaşayan Veysel Tetik, 10 yıldır evli olduğu Selma Tetik’i markete gitme bahanesi ile evden çıkararak, sokakta öldürdü. Üzerinde polis gömleği olan Veysel Tetik, 'teslim ol' çağrısı yapan bekçilere, bir el ateş ederek kaçtı, yakalanacağını anladığında da intihara kalkıştı.

Kadın cinayeti saat 10.00 sıralarında Sincan ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi, Fatih Caddesi, Keklik Sokak’ta meydana geldi. Veysel Tetik, Selma Tetik'i bu sabah markete gitme bahanesiyle 2 çocuğunun bulunduğu evden çıkardı.

Üzerinde polis gömleği bulunan Veysel Tetik, sokakta yürürken belindeki tabanca ile Selma Tetik'i ağır yaraladı. İhbarı üzerine ambulansla hastaneye kaldırılan kadın, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHARA KALKIŞTI

Veysel Tetik, olay yerine gelerek 'teslim ol' çağrısı yapan bekçilere, bir el ateş ederek kaçtı. Bekçilerin sokakta yaklaşık 100 metre kovaladığı Tetik, yakalanacağını anlaşınca bu sefer tabancayı kendi başına dayadı. Veysel Tetik, gelen polis ve bekçilerin ikna çalışması sonucu silahını bırakarak teslim oldu.

Polis olmamasına karşın polis gömleği giyen Veysel Tetik, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. (DHA)