Bir tarikatı FETÖ’ye dönüştürme kılavuzu
  • Alnı secdeye değenden zarar gelmez, bu tarikat sivil toplum örgütüdür, yardımseverdir.

(Ciddi oyları var ve belli bölgelerde etkileri var, laik kesimle mücadelede bunları mutlaka kazanmalıyız.)

  • Yurt, kurs açmakta ne zarar var, bu cemaatin ettikleri millete hizmettir.

(Buralardan yetişenler bizim seçmenimiz, militanımız olacak. Dokunmayalım, karşımıza almayalım, bu tarikatı mutlaka kazanalım.)

  • Kim sızmış? Poliste, yargıda, kamu görevlileri arasında Müslümanların bulunmasından neden rahatsız olunuyor?

(Laikler, solcular olacağına bunlar olsun canım. Bürokraside işimizi çözerler, yargıda aleyhimizde karar vermezler, destek olalım.)

  • Soruların çalındığını da nereden çıkardınız? Sınavlarda en ufak bir şaibe yoktur.

(Bunlar da kendileri bir okulu bile kazanamıyor sınav sorularını çalıp çalıp ancak öyle giriyor ama görmezden gelelim. Yoksa muhalefet ortalığı ayağa kaldırır.)

  • Bu operasyonlar hukuk içi operasyonlardır. Tarikat yaptırıyor diyemezsiniz, yargıya müdahale etmeyin.

(Yetiştirdikleri kadrolar yargıda ve poliste bizim hesabımıza çalışıyor. Siyasi rakiplerimizi ortadan kaldırıyorlar. Zaten hareketimizden pek çok kişi bunlara mensup sorun olmaz.)

  • Ticaretle uğraşmak her yurttaşın görevidir. Bir cemaat ticaretle uğraşıyorsa bunda ne kötülük var?

(Beraber ihale paylaşıyoruz, karşılığında onlar da bize komisyon veriyor, havuza para aktarıyoruz. Politik manevralarımızda işimize yarayacak bir para bu.)

  • Kimi sorunlar yaşamış olabiliriz, ülkeye bakışımızda farklarımız olabilir ama fitnecilere fırsat vermeyelim, aramızda çözelim.

(Bunlar da çok güçlendi, bizi de takmamaya başladı. Biz verdikçe onlar fazlasını istiyor. Başımıza iş mi aldık acaba? Aman muhalefete koz vermeyelim.)

  • Yurt ve kurslar kapatılmalı devlete bağlanmalı. Cemaatlerin bunu yapmasına ne gerek var hem bunlar zaten para tuzağı.

(Acilen bu tarikatın bazı kaynaklarını kesip hizaya getirmeliyiz yoksa ellerinde aleyhimize kullanabilecekleri çok bilgi var.)

  • Sabaha karşı evimizi basıp çocuklarımızı gözaltına alanlar çetedir, paraleldir. Bunlar Müslüman değildir; bunlar rezildir, hatta kepazedir.

(Besledik kargayı oydu gözümüzü. MİT’e girmiş, telefonlarımızı dinlemişler. Adamları savcı yaptık geldiler bizim çocukları aldılar. Her şeyimizi de biliyor Allahsızlar.)

  • Muhalefet bunlarla bir oldu üstümüze geliyor. Her şey iftira, bunlar Haşhaşi, paralel, dış güçler, iç güçler…

(Şimdi de bizi devirmek için beraber yediğimiz naneleri, ranta çevirdiğimiz ihaleleri ortalığa saçıyorlar. Muhalefet de aldı bu bilgileri kullanıyor.)

  • Bunlar bizi devirmek için darbe yaptı. Milletimiz darbeyi önledi. Bunların ne olduğunu halkımız anladı. Bu Allah’ın bir lütfu oldu.

(Bunlar askeri darbe yapacak güce kavuştu, önlemedik, üstüne yüzlerce insanı katlettiler, ders almadık. Bari bahaneyle kendi darbemizi yapalım da Meclis falan hepsinden kurtulalım.)

  • Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor.

(Muhalefeti susturduk. O zaman şimdi başka hangi tarikatlar var? Onları mutlaka yanımıza alalım. Yurt ve kurs açsınlar, kadro verelim. Oya, militana, kitle tabanına, hakime, savcıya ihtiyacımız var. Yiyelim güzelleşelim, sonrası Allah kerim.)