Birbirinden habersiz 7 kadınla evlenen adamın 4. eşi konuştu

41 yaşındaki Ömer Sırtaş, imam nikahlı olarak 7 kadınla evlendi. 7 eşinden toplam 5 çocuğu bulunan adam, yıllarca birbirlerinden haberleri olmayan eşlerle yaşadı.

Bir kaynana Ömer'i aradığında telefonu diğer kadının açması üzerine iki eş birbirinden haberdar oldu. Dedektif gibi eşinin ilişkilerini araştıran bu eş, Ömer'in oyununu bozdu. Eşinin kendisini yıllarca aldattığından habersiz olan dördüncü eşe de ulaşıldı. Sabah'ın haberine göre Sevgi Demir (31), yalanlarla geçen senelerini şöyle anlattı:

"Ömer'le arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda tanıştım. Sene 2012'ydi. Peşimi hiç bırakmadı. 6 ay peşimden koştu. Üç kez evlendiğini artık sağlam bir evlilik yapmak istediğini, boşanma aşamasında olduğunu söyledi. Halbuki bekarmış! Aylar geçiyordu. Bu nedenle imam nikahı kıyılmasını kabul ettim. Hamile kaldım. Çiftçilik işi gereği hayvan almak için şehir dışına gittiğini söyleyerek haftanın 6 günü eve gelmediği oluyordu. Sonra birkaç semt ötemde başka kadınla yaşadığı ortaya çıktı. Tabii bunları öğrenmem senelerimi aldı."

"Çocuğumu doğurdum. Başıma talihsiz bir olay geldiği için yavrumdan uzun süre ayrı kaldım. Bu sürede çocuğuma annem baktı. Ömer, annemden bir miktar borç para aldı. Bir gün annem parayı istemek için Ömer'i aradığında telefonu Selin E. isimli bir kadın açtı. Ömer'in karısı olduğunu ve bir kızı olduğunu söyledi. Ömer bu yaşananlar sırasında Selin E.'ye karşı beni ve çocuğumu inkar etti. Ben de mahkemeye başvurarak oğlumun Ömer'in oğlu olduğunu ispatladım. Mahkeme kararı sonrası Selin E. ile el ele verip yaşadıklarımızı paylaştıkça diğer kadınlara ulaştık. Düşünün kocanızın evine ekmek getirmek için çalıştığını zannederken o başka kadınlarla uyuyor."

"Oğlumun böyle bir babası olduğu için çok üzülüyorum. Benim gibi bu adam tarafından, hatta benimle aynı durumda başka yerlerde başka adamlarla yaşayan kadınlara da buradan sesleniyorum. Ben korkmadım, susmadım. Siz de susmayın."

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Ömer Sırtaş, eşine çiftlikte sıkıntılar yaşadığını fakat üzerinde kredi olduğu gerekçesiyle zor duruma düştüğünü belirtti. Eşiyle görüşen Ömer, kaynanasının kendisi için kredi çekmesini istedi. Yaşanan sıkıntılar karşısında kızı Sevgi'nin ısrarı sonrası, genç kadının annesinin damadı için kredi çekmeyi kabul etti. Aradan aylar geçti. Kaynana, bankaya olan borcunu ödemekte güçlük çekmeye başladı. Bir akşam, damadını arayan genç kadın, telefonu açan başka bir kadına damadını sordu. Telefondaki kadın, 'Eşimi neden arıyorsunuz?' diye sorduğunda ise adamın bütün oyunu bozuldu. Kaynana, telefondaki Selin E.'ye, Ömer S.'nin kendi kızıyla evli olduğunu söyledi.

Duydukları sonrası eşine durumu anlatan 39 yaşındaki Selin, eşinin, 'Yanlış numara' şeklindeki beyanıyla karşı karşıya kaldı. Kendisini arayan numarayı yeniden arayan Selin, kaynanayla konuştu ve Ömer'in Sevgi ile evli olduğunu hatta bir de erkek çocukları olduğunu öğrendi. Selin, Ömer ile 7 yıldır evliydi ve iki çocuğu bulunuyordu. Ömer, kendisine iftira atıldığını, Sevgi D.'yi ve ailesini tanımadığını söz konusu çocuğun ise kendisinden olmadığını ileri sürüp bir de DNA tespiti için dava açtı. Eşini inandırmak için bu yola başvuran Ömer'in, çocuğun yüzde 99 oranında babası olduğu ortaya çıktı. Mahkemede başka bir şok yaşayan iki kadın, Ömer Sırtaş'ın 3 çocuğu daha olduğunu öğrendi.

YILLARCA BİRBİRLERİNDEN HABERSİZ YAŞAMIŞLAR

Mahkeme sonrası eşlerinin kendilerini aldattığından emin olan iki kadın, Sırtaş'ın diğer çocuklarının annelerini bulmak için yola koyuldu. Genç adamın İstanbul'un her bölgesinde evi ve her evinde eşleriyle, çocuklarının olduğunu öğreniyorlardı. İki eş, yaptığı araştırmada Ömer'in 5 eşine ve 3 çocuğuna daha ulaştı. 7 eşinin de birbirinden haberleri yoktu. Ömer'in eşleri sırayla; Dilşad Ö., Aliye A.,Satiye Ö., Selin E. Sevgi D., Sabriye G. Ve Melek B. idi.

Ömer'in oyununu bozan iki kadın, bu kez genç adamın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Ömer D., önce Sevgi'nin evini basıp, öldürmeye çalıştı. Ardından Selin'e hakaret ve tehdit dolu mesajlar attı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran iki kadın, imam nikâhlı eşlerini savcılığa ihbar etti. Savcılık tarafından Ömer Sırtaş hakkında soruşturma başlatıldı.