BirGün, salgın sürecinde sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan çocuklar için 23 Nisan armağanı hazırladı. 7’den 70’e çocuk dergisi, 23 Nisan'a özel ücretsiz olarak yayında

BirGün’den çocuklara 23 Nisan armağanı: 7’den 70’e Dergi, 23 Nisan’a özel ücretsiz yayında

23 Nisan’ın 100. yıldönümünde BirGün çocuklar için bir armağan hazırladı.

Çocuk, edebiyat ve kültür dergisi 7’den 70’e 23 Nisan Özel Sayısı şimdi yayında.

Ali Yeniocak, Cemile Özyakan, Emre Battal, Gökçen Zorcu, Gözde Alper , Hazal Uzuner, İdil Çam, Lara Fesli, Merve Benzer, Nazlı Berfin, Ömür Kurt, Öykü Kızıltan, Özlem Aksu Kurtoğlu, Selda Uzunkaya, Sima Özkan ve Tuana Bıldırcın çeşitli yazı, öykü ve oyunlarıyla çocuklarla buluşuyor.

7’den 70’e Dergi’nin 23 Nisan Özel Sayısı'na buraya ya da aşağıdaki görselin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

birgun-den-cocuklara-23-nisan-armagani-7-den-70-e-dergi-23-nisan-da-online-yayinda-720312-1.

Dergi’nin özel sayısının tanıtım yazısında şu ifadeler kullanıldı:

“Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra yeniden birlikteyiz. Biliyoruz son günlerde hayatında birçok şey değişti; mesela artık bir süreliğine okula gitmiyorsun, temizliğine daha çok dikkat ediyorsun ve gününün neredeyse tamamını evde geçiriyorsun. Bazı arkadaşlarımız evde olmayı çok sevdiğini söylüyor, bazıları da evdeyken canının çok sıkıldığını. Ama eminiz ki herkes için can sıkıntısını yenecek bir yol bulmak mümkün. Nereden mi biliyoruz? Çünkü bizler de tıpkı senin gibi evlerimizden çıkmıyoruz bu günlerde ve canımız sıkılmasın diye eğlenmenin yollarını aramaya koyulduk bile. Bir de ne görelim, hepimizi eğlendiren şeyler farklı farklı. Kimimiz masallar okuyarak eğleniyor, kimimiz oyun oynayarak, kimimiz dans ederek ya da yemek yaparak, ohoo bu liste uzar gider. Peki sen neler yaparak eğlenirsin? Bu sayımızda biz eğlencenin en temel kaynağını, yani renkleri ve doğayı konu alalım dedik ve eğlenceli olabileceğini düşündüğümüz hikayeler, bulmacalar ve oyunlarla evlerinize misafir olmak istedik. Umarım keyif alacağın ve kendi eğlence yolculuğunda kullanabileceğin bir dergi olmuştur.

İyi okumalar dileriz.

7'den70'e Dergisi’nden Dostların…”