İstanbul Tabip Odası’nın (İTO) her yıl 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Basında Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu. “Her şeyin başı para” başlıklı haberiyle ödüle değer görülen BirGün muhabiri Meltem Yılmaz’ın ödülünü Yayın Danışmanı’mız Semra Kardeşoğlu aldı. Cumartesi günü Şişli Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Kardeşoğlu, “Bugün hem hekimler hem gazeteciler çok zor koşullar […]

BirGün ödülünü aldı: Hekimlerden aldığımız ödül bize güç veriyor

İstanbul Tabip Odası’nın (İTO) her yıl 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Basında Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu. “Her şeyin başı para” başlıklı haberiyle ödüle değer görülen BirGün muhabiri Meltem Yılmaz’ın ödülünü Yayın Danışmanı’mız Semra Kardeşoğlu aldı.

Cumartesi günü Şişli Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Kardeşoğlu, “Bugün hem hekimler hem gazeteciler çok zor koşullar altında mesleğini sürdürmeye çalışıyor. BirGün olması gerektiği gibi yoksulların, ezilenlerin, sesini duyuramayanların sesi olmaya çalışıyor. Bu zorlu yolculukta İstanbul Tabib Odası’ndan aldığımız bu ödül bize büyük güç verdi” dedi.