Bir pazar klasiği olan BirGün Pazar, 'Özelleştirmeler ve Yolsuzluk' dosyasıyla yarın gazeteniz ile birlikte bayilerde.

BirGün Pazar'da bu hafta: Özelleştirmeler ve Yolsuzluk

BirGün Pazar ekinin 784’üncü sayısı bu hafta Özelleştirmeler ve Yolsuzluk dosyasıyla bayilerde.

Özelleştirme ve Yolsuzluk dosyasına katkı sunanlar arasında CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Prof. Dr. Oğuz Oyan ve Prof. Dr. Aziz Konukman yer alıyor.

Bu hafta BirGün Pazar’da bulunan yazılar şöyle:

Güray Öz “Kapitalizmin büyük savaş oyunu” başlığıyla savaşın başlangıcına ve sonucuna dair sorunları anlattı.

Aydın Afacan “‘Kendini Bilmek’ ve ‘Narsistin Nar’ı” yazısında insanın kendisini bilmesi durumunda ortaya çıkan narsisizmi ve Narkissos’u anlattı.

Caner Özdemir “Ukrayna krizinde özgürlük yanılsaması” başlığıyla özgürlük adı altında dayatılan şeylerin manipülasyondan ibaret olduğunu yazdı.

Aykut Erdoğdu “Asrın vurgunu Türk Telekom” yazısıyla Türk Telekom vurgununu başından sonuna dek anlattı.

Oğuz Oyan “Yolsuzluk batağında Telekom rezaleti” başlığıyla özelleştirmeleri, yolsuzluğu ve Telekom üzerinden yürütülen rezaleti yazdı.

Aziz Konukman ““Tüm iktidar sermayeye!”” başlığıyla Türkiye’de özelleştirme süreci, neoliberalizmin askeri darbeyle önünün açılması ve tüm her şeyin sermayeye aktarılmasını yazdı.

Can Uğur “İslamcılar 28 Şubat’la kendilerine gelecek yarattı” başlığıyla Barış Terkoğlu ve Sami Menteş ile ‘Size Yalan Söylediler-Çetin Doğan’ın Gözünden 28 Şubat’ kitabını konuştu.

Semiha Durak “Kairos” başlığıyla zaman ve fırsat konularını işledi.

Burçak Sel Tüfekçi, “Dükkan” öykü dizisinin “O kadar beyaz olmasa…” adlı dördüncü kısmını yazdı.

Ulaş Bager Aldemir ve Bahar Ünlü, ““En büyük kaynağımız İstanbul” başlığı altında İncesaz’ın vokallerinden Bora Ebeoğlu ve Ezgi Köker ile İncesaz ve müzik üzerine söyleşti.

Gül Yaşatürk, “Flee: Amin Nawabi’nin mutlu sonu” yazısında Afganistan’dan Danimarka’ya mülteci olarak gelen Amin’in gerçek hayat hikâyesini anlatan ve yönetmenliğini Jonas Poher Rasmussen’in yaptığı animasyon belgesel Flee’yi anlattı.

Gül Çetin, Doğadan Çizgili Hikâyeler serisine “Zeytinime dokunma!” başlığıyla devam etti.

birgun-pazar-da-bu-hafta-ozellestirme-ve-yolsuzluk-993427-1.