Erkek şiddeti kadınları hayattan koparmaya devam ediyor. İzmir’de bir kadın boğazı kesilerek, Maraş’ta bir kadın ise vurularak katledildi.

Erkek şiddeti iki kadını daha hayattan kopardı!

Erkek şiddeti can almaya devam ediyor. İzmir’de bir kadın boğazı kesilerek, Maraş’ta bir kadın ise vurularak katledildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde yaşayan bir kadın evinde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yenişakran Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk annesi Serap Çetiner, Hasan A. tarafından evinde bıçaklandı.

Olayın ardından jandarmayı arayan Hasan A'nın suçunu itiraf etmesi sonrası ekipler, Bayar Caddesindeki evde kadının cansız bedenini buldu.

Aliağa Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hasan A.'nın 35 PC 924 plakalı ticari taksiyle ailesinin yaşadığı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi yönüne doğru hareket ettiğini tespit etti.

Plaka Tanıma Sisteminden takip edilen taksi, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çobanlar - Bolvadin kara yolunda durduruldu.

Gözaltına alınan Hasan A, İzmir'e gönderildi.

Maraş'ta ise evli olduğu erkeğin tabancayla vurduğu 6 çocuk annesi kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi'nde yakınlarının ikametinde dün evli olduğu Taner Ş.'nin (32) tabancayla vurarak yaraladığı Serpil Ş. (28), tedavi altına alındığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlı Taner Ş., gazetecilere pişman olduğunu söyledi.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.