Birlikte yaşadığı kadını boğdu, parmaklarını ve yüzünü kesip tuvalete attı: Bir erkek şahıstan mesaj geldiğini gördüm

İstanbul Bahçelievler'de Afganistanlı Najiha Arabzai'yi boğarak öldürdükten sonra parmaklarını ve yüzünü keserek tuvalete atan Zivar Gol Ravan'ın müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Ravan, "Eşimin telefonunda bir erkek şahıstan mesaj geldiğini gördüm. Kendimi kaybettim" dedi.

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın aktardığı habere göre, Bahçelievler'de 25 yaşındaki Afganistanlı Najiha Arabzai'yi boğarak öldürdükten sonra parmaklarını ve yüzünü keserek tuvalete atan 28 yaşındaki Zivar Gol Ravan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Savcı hazırladığı iddianamede tutuklu Ravan'ın cinayeti 'canavarca hisle' işlemediğini belirterek 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Nisan ayında Bahçelievler'de günlük kiralık bir daireden kötü kokular gelmesi üzerine bina sakinleri polise haber vermiş, yapılan incelemede dairedeki koltuğun altında bir kadın cesedi bulunmuştu.

Cesedin, Afganistan uyruklu Najiha Arabzai olduğu belirlenmişti. Güvenlik kameralarından taksiyle geldiği binaya valizle giren bir kişiden şüphelenen polis, Afganistan uyruklu Zivar Gol Ravan’ı Fatih’te saklandığı adreste yakalamıştı.

Ravan, "Eşimin telefonunda Ahmed adını kullanan daha sonra adını Ezaz olarak öğrendiğim bir erkek şahıstan mesaj geldiğini gördüm. Kendimi kaybettim" demişti.