Netflix, Black Mirror 5. sezon için tarih verdi. Black Mirror’un 5. sezonu, 5 Haziran 2019 tarihinde yayınlanacak. Teknolojinin kullanımının insan hayatına nasıl olumsuz etki edeceğini gösteren en iyi dizilerden olan Black Mirror, geçen yıl interaktif bölümü ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Bu bölümün ardından gözler dizinin beşinci sezonuna çevrilmişti. Merakla beklenen dizinin beşinci sezonu, 5 […]

Black Mirror’ın 5. sezonu için tarih verildi

Netflix, Black Mirror 5. sezon için tarih verdi. Black Mirror’un 5. sezonu, 5 Haziran 2019 tarihinde yayınlanacak.

Teknolojinin kullanımının insan hayatına nasıl olumsuz etki edeceğini gösteren en iyi dizilerden olan Black Mirror, geçen yıl interaktif bölümü ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Bu bölümün ardından gözler dizinin beşinci sezonuna çevrilmişti.

Merakla beklenen dizinin beşinci sezonu, 5 Haziran’da geri dönüyor. Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ve baş yapımcı Annabel Jones önderliğinde çekilen üç yeni bölümün oyuncu kadrosunda, Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin yer alacak.

Kaynak: donanimgunlugu