Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Black Mirror dizisi izleyiciyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 5. sezonunun yayınlanmasının üzerinden üç sene geçen dizinin, yeni hikayeleriyle dijital platformda sunulması bekleniyor.

Black Mirror üç yıl aradan sonra geri dönüyor

Gerçek hayattaki distopik korkulardan ilham alan bilim kurgu dizisi Black Mirror geri dönüyor. İngiliz senarist Charlie Brooker’ın distopik hikayelerini temel alan Black Mirror, üç sene önce Netflix'te yayınlanan 5. sezonunun ardından yeniden izleyiciyle buluşacak.

DAHA FAZLA BÖLÜM OLACAK

NTV'nin aktardığına göre, 6. sezonuyla geri dönmeye hazırlanan dizinin, bir önceki sezondan daha fazla bölüme sahip olacağı açıklandı.

Black Mirror'ın son sezonu 5 Haziran 2019'da Netflix'te yayınlanmış ve neredeyse üç yıl boyunca sessizliğe gömülmüştü. 5. sezonda Andrew Scott, Anthony Mackie ve Miley Cyrus gibi ünlü oyuncuların yer aldığı üç bölüm yayınlanmıştı.

black-mirror-uc-yil-aradan-sonra-geri-donuyor-1017574-1.

HER BÖLÜM FİLM GİBİ OLACAK

Black Mirror 6. sezon konusu ve oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da, proje için oyuncu seçiminin başladığı bildirildi. Yeni sezonda her bölümün, kendi başına bir film gibi güçlü bir hikayeye ve çekime sahip olacağı belirtildi. Ayrıca yeni sezon, Charlie Brooker ve Annabel Jones'in yeni şirketi Broke & Bones tarafından hazırlanacak.

Serinin yaratıcısı Charlie Brooker, iki sene önce Black Mirror’ın geleceğiyle ilgili şüpheleri olduğunu dile getirmişti.

black-mirror-uc-yil-aradan-sonra-geri-donuyor-1017575-1.

PANDEMİ DÖNEMİNDE YAYINLANMADI

“Şu anda kimsenin toplumların mahvolduğu hikayeleri izlemeye dayanabileceğini sanmıyorum” diyerek pandemi döneminde dizinin dönmeyeceğini belirtmişti.