Blu TV'nin polisiye dizisi Bozkır, 30 Kasım'da seyirciyle buluşuyor

Blu TV ekranlarında seyirciyle buluşacak polisiye dizi ‘Bozkır’ın fragmanı yayınlandı. 30 Kasım’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak dizide deneyimli başkomiser Seyfi ile çaylak polis Nuri Pamir’in şehirde yaşanan bir çocuk cinayeti sonrası yaşadıkları anlatılıyor.

Yapımcılığını ARC Film’in üstlendiği; Levent Cantek’in senaryosunu kaleme aldığı ve birçok başarılı diziye imza atan Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bozkır’ın izleyiciyle buluşmasına sayılı günler kaldı. Yiğit Özşener ve Ekin Koç dışında Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkekli’nin yer aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak dizi herkese suç, ceza, adalet duygusu ve vicdan kavramlarını yeniden sorgulatacak.

Konusu ve kurgusu ile izleyicileri sürükleyecek dizide mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir (Ekin Koç) şehirde bir çocuk cinayeti ile karşı karşıya kalacaklar. Bu cinayet onları şehrin nüfuslu iş adamı Abbas Bey (Altan Erkekli) ile kızı Dilara’ya (Nur Fettahoğlu) götürecek.