Boğaz manzaralı evinden yaptığı 'evde kal' çağrısıyla tepki çeken Arzu Sabancı, "Tek amacım iyi niyetle insanları korumaktı" dedi.

Boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı'dan açıklama

Boğaz manzaralı evinden yaptığı 'evde kal' çağrısıyla tepki çeken Arzu Sabancı açıklama yaptı. Sosyal medyada 'Biz de senin gibi yalıda otursak evden çıkmayız' şeklinde mesajlar aldığını belirten Sabancı, "Tek amacım iyi niyetle insanları korumaktı" dedi.

Sabah gazetesinden Tuğba Kalçık'a konuşan Arzu Sabancı, tepki çeken "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz...Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam" ifadelerine ilişkin şunları söyledi:

"'Çok zor ve acılı bir süreç. İnsanlar zor nefes alarak, ateşler içinde hastane odasında bir saati yaşasalar, 365 gün evde kalmaya razı olurlar. Lütfen herkes kendisini korusun. Allah bu hastalıkla mücadele edenlere de yardım etsin. Benim tek amacım iyi niyetli olarak 'evde kal' çağrısı yaparak salgın sürecinde insanları korumaktı."

Arzu Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı da salgın günlerinde Boğaz manzaralı evinden spor fotoğrafıyla 'Sakin ol champ...' paylaşımıyla tepki toplamıştı.

***

NE OLMUŞTU?

Arzu Sabancı önceki gün sosyal medya hesabından Boğaz manzaralı evinin manzarasının görselini paylaşarak insanlara evde kalma çağrısı yapmıştı.

Sabancı, "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz...Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam" ifadelerini kullanmıştı.

Boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

bogaz-manzarali-evinden-evde-kal-cagrisi-yapan-arzu-sabanci-dan-aciklama-867976-1.

Fotoğraf: Instagram