Boğaziçi Direnişi'nin 26. gününde Avukat Feyzi Erçin'in katılımı ile Güney Kampüs'te "Eylemler ve Haklarımız" üzerine açık ders gerçekleştirildi.

Boğaziçi direnişinde 26. gün | Feyzi Erçin ile 'eylemler ve haklarımız' konulu açık ders

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Prof. Dr. Melih Bulu'yu Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör olarak atamasına tepkiler sürüyor. Boğaziçi direnişinin 26. gününde okulun polis ablukası altında oluşu ve eylemlere yapılan müdahalelerin hukuki boyutuna yönelik bilgilendirme için aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Avukat Feyzi Erçin'le ''Eylemler ve Haklarımız'' başlıklı bir açık ders düzenledi.

Öğrencilerin ''Kayyumluk'' ismi verdiği rrektörlük binası önündeki direniş çadırlarında yapılan açık derste PVSK, Toplanma ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu, AİHM'nin buna yönelik kararları ile yaşanacak saldırı ve benzeri durumlar karşısında haklarını konuşan öğrenciler, etkinlik sonunda Beykoz Çevre Dayanışması ve Türk Alman Üniversitesi Öğrenci Dayanışması'nın çağrısıyla Türk Alman Üniversitesi yakınındaki 111 bin metrekarelik doğal sit alanının imara açılmasına itiraz dilekçeleri imzaladı.

bogazici-direnisinde-26-gun-feyzi-ercin-ile-eylemler-ve-haklarimiz-konulu-acik-ders-835419-1.

KOMEDİ KULÜBÜNDEN STAND UP GÖSTERİSİ

Boğaziçi Üniversitesi Komedi Kulübü'nün stand up gösterisiyle etkinliklerine devam eden öğrenciler, saat 15.30'da okulun mezunlarıyla Güney Kampüs Etiler Kapı'da buluştuktan sonra Boğaziçi Müzisyenleri konseri ile direnişlerini sürdürecek.

bogazici-direnisinde-26-gun-feyzi-ercin-ile-eylemler-ve-haklarimiz-konulu-acik-ders-835426-1.

29 OCAK CUMA PROGRAMI

bogazici-direnisinde-26-gun-feyzi-ercin-ile-eylemler-ve-haklarimiz-konulu-acik-ders-835427-1.