CHP’den bir yıl süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihracında HDP’lilerin etkili olduğu gerekçesiyle HDP Genel Merkezi’ne kargoyla kına gönderdi. Özcan, "Yani bunun anlamını herhalde herkes bilir. Bunlardan birkaç adet var. Hepsini HDP Genel Merkezi'ne gönderiyorum. Yeterli miktarda genel merkezde bulundursunlar bu kınayı” dedi" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Özcan, HDP Genel Merkezi'ne kına gönderdi

CHP’den bir yıl süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun dün aldığı kararla CHP’den bir yıl süreyle ihraç edildi. Özcan, bugün Kültür Mahallesi’ndeki PTT Şubesi’ne giderek HDP Genel Merkezi’ne kargo ile kına gönderdi.

Partiden ihraç sürecinde HDP’lilerin etkili olduğunu savunan Özcan, şunları söyledi:

"Ben, öncelikle dün bölücü terör örgütü üyelerince hunharca ve haince katledilen polis memurumuza, şehidimize Allah'tan rahmet dileklerimi sunuyorum. Dünden itibaren Türkiye'de bu bölücü terör örgütü mensuplarının siyasi uzantıları ve bölücü terör örgütü üyeleri sempatizanları adeta bayram ediyor... Bugün niye PTT'nin önüne geldim? Bugün, bu terör örgütü uzantılarına, HDP'nin yöneticilerine kına göndermek için geldim. Yani bunun anlamını herhalde herkes bilir. Bunlardan birkaç adet var. Hepsini HDP Genel Merkezi'ne gönderiyorum. Yeterli miktarda genel merkezde bulundursunlar bu kınayı." (ANKA)