Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor Emre Bilgin görevi başında saldırıya uğradı. Doktoru darp eden 24 yaşındaki Y.E.D polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bolu'da doktora saldırı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Polikliniği’nde görevli doktor Emre Bilgin, görevi sırasında Y.E.D’nin saldırısına uğradı. Saldırıda yüzüne darbe alarak yaralanan Bilgin, meslektaşları tarafından tedavi edildi. Doktoru yaralayan saldırgan, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, saldırganın yakalandığını ve hakkında işlem başlatıldığını bildirerek konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Ümit, sosyal medya hesabında, şu paylaşımı yaptı:

“Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevi başında bugün, uğradığı şiddet sonucu yaralanan Dr. Emre Bilgin kardeşime acil şifalar diliyorum. Zanlı derhal yakalanmış olup, hakkında adli işlemler başlatılmıştır. Konunun yakın takipçisi olacağız.

Bu vesile ile tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Fedakar sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımıza yapılan her türlü saldırıyı şiddetle kınıyorum.”