AKP’li Bolu eski belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AKP Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve İl Başkan Yardımcısı İlker Aktaş’ın koronavirüs testinin pozitif çıktı.

Bolu’dan AKP kongresine giden partinin önemli isimleri koronavirüse yakalandı

Bolu’da AKP’nin önemli isimlerinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 15 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Başkan Yardımcısı İlker Aktaş ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’nın koronaya yakalandığı öğrenildi.

Bolu Olay'dan Ceylan Beykoz’un haberine göre, koronavirüse yakalanan isimlerden Yüceer ve Çağalı’nın Ankara’da gerçekleştirilen AKP 7. Olağan Büyük Kongresine katılmış olması kongreye giden çok sayıda partilinin de korona olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Edinilen bilgiye göre 67 yaşındaki eski başkan Alaaddin Yılmaz, halsizlik ve grip belirtileriyle hastaneye başvurdu. Yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Yılmaz, evde tedaviye alındı.

Ayrıca önümüzdeki hafta yapılacak İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi yaklaşırken mevcut başkan Yaşar Yüceer de koronavirüse yakalandı. Testi pozitif çıkan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Yüceer’in evde tedavi altında olduğu kaydedildi.

Öte yandan kamuoyunda büyük eleştiriye maruz kalan AKP 7. Olağan Büyük Kongresine katılan İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’nın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Üst üste gelen koronavirüs haberleri sonrasında İl Başkanı Suat Güner’in Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlker Aktaş’ın da korona olduğu öğrenildi.