Borçka Kitap Günleri dolu dolu geçti

Artvin’de Borçka Belediyesi’nin Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliğiyle düzenlediği Kitap Günleri sona erdi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Kitap Günleri bir hafta boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

Ataol Behramoğlu’ndan Ercan Kesal’a birçok sevilen ismi ağırlayan etkinliğe BirGün yazarları İbrahim Ö. Kaboğlu, Zeynep Altıok Akatlı, İbrahim Varlı ve Berkant Gültekin de katılım gösterdi.

Etkinliğin kapanışı birgun.net Yayın Koordinatörü Berkant Gültekin, BirGün gazetesi Yayın Koordinatörü İbrahim Varlı ve iletişimci-yazar Ayşen Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye’de yaklaşan seçim süreci ve AKP’nin politikalarına dair bir dizi başlığın konuşulduğu söyleşilerde dış politikadaki hareketliliğe de değinildi.

Söyleşilere Borçkalıların yanı sıra çevre ilçelerden gelen Artvinliler de yoğun ilgi gösterdi. Organizasyonun sona ermesinin ardından konuşan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, yazarlara ve Borçka halkına teşekkür ederek, gelecek senelerde de kitap günlerine devam etmek istediklerini belirtti.