Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, borçlarını ödeyemediği için icralık olan çalışanları hakkında disiplin soruşturması açılması talimatı verdi. Evrensel gazetesinin haberine göre Pamukkale Üniversitesi rektörlüğü, borçlarını ödeyemediği için icralık duruma düşen üniversite çalışanları hakkında “disiplin soruşturması talimatı” verdi. Şubat ayı içerisinde üniversiteye bağlı ilgili birimlere gönderilen Rektör Hüseyin Bağ elektronik imzalı evrakta, şu ifadelere yer verildi: Üniversitemizde […]

Borcunu ödeyemeyen çalışana soruşturma

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, borçlarını ödeyemediği için icralık olan çalışanları hakkında disiplin soruşturması açılması talimatı verdi.

Evrensel gazetesinin haberine göre Pamukkale Üniversitesi rektörlüğü, borçlarını ödeyemediği için icralık duruma düşen üniversite çalışanları hakkında “disiplin soruşturması talimatı” verdi.

Şubat ayı içerisinde üniversiteye bağlı ilgili birimlere gönderilen Rektör Hüseyin Bağ elektronik imzalı evrakta, şu ifadelere yer verildi: Üniversitemizde görevli personelin borçlarını ödemediklerinden dolayı haklarında icra takibi başlatılan ve sonrasında maaşına haciz işlemi uygulanan görevliler hakkında, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 53 ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 125’nci maddesi hükümleri uyarınca disiplin soruşturması yapılmasını, yeni icra işlemi uygulanacak üniversitemiz personeli hakkında da disiplin soruşturmasının yaptırılması hususunda bilgi ve gereğini rica ederim.