Boşandığı Ufuk S: tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Lütfiye Emre, Ufuk S.'nin iki ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi. "Emine Bulut gibi, Özgecan Aslan gibi olmak istemiyorum" diyen Lütfiye Emre, "Beni öldürdükten sonra mı ceza verecekler? Adalet istiyorum" dedi

Boşandığı erkek tarafından bıçaklanan Lütfiye Emre: Hapisteyken bile beni tehdit eden şahıs serbest bırakıldı

Adana'da, boşandığı Lütfiye Emre'yi 9 yerinden bıçaklayarak yaraladığı için tutuklanan Ufuk S. adlı erkek, 2 ay sonra adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Tahliye kararına tepki gösteren Lütfiye Emre, "En ağır şekilde cezalandırılması için yardım istiyorum. Yoksa çocuğumu da beni de öldürecek. Şikayetimden vazgeçmem için üç kez cezaevinden haber göndererek, beni tehdit etti. Ama ben vazgeçmedim. Emine Bulut gibi Özgecan Aslan gibi olmak istemiyorum” dedi.

Yüreğir ilçesindeki Yavuzlar Mahallesi'nde yaşayan Lütfiye Emre ile Ufuk S., geçen yıl Haziran ayında boşandı.Ufuk S., 2 ay önce Lütfiye Emre'yi uyuşturucu parası vermediği için 9 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Emre'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan erkek, sevk edildiği adliyede, tutuklandı.

Hakkında 'yaralama', 'silahla tehdit' ve 'hakaret' suçlarından dava açılan Ufuk S., 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dünkü ilk duruşmaya, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nden SEGBİS yöntemiyle katıldı. Duruşma salonunda hazır bulunan Lütfiye Emre, ifadesinde,Ufuk S'nin sürekli uyuşturucu parası istediğini belirterek, şunları söyledi:


"Benden yine para istemesi üzerine çıkan tartışmada mutfaktan bıçak aldı, baldır kısmıma birkaç defa sapladı. Tam karnıma saplayacakken yeğenim engel oldu ve yapmasına izin vermedi. Daha sonra boğazıma bıçak dayadı, 'Seni keserim, öldürürüm' şeklinde tehdit etti. Bu sırada hakaretler savurdu.”

NE YAPTIĞINI HATIRLAMIYORMUŞ!

Ufuk S. ise savunmasında, bir anlık sinirle eski eşini bıçakladığını söyleyerek, "Boğazına bıçak dayayıp, 'Seni keserim' dediğimi hatırlamıyorum. Hakaret içerikli bir söz söyleyip söylemediğimi de hatırlamıyorum. Uzlaşmak istiyorum” diye konuştu.

Duruşma sonunda mahkeme, tutuklu sanığı, Lütfiye Emre'ye yönelik uzaklaştırma kararı verip, adli kontrol şartı getirerek, tahliye etti.

'HAPİSHANEDEYKEN DE TEHDİT ETTİ'

DHA'nın haberine göre duruşma çıkışı tahliye kararını tepki gösteren ve yaşadığı acıların cezasının 2 ay olamayacağını söyleyen Lütfiye Emre, şunları kaydetti:

"Cezaevinden şikayetimi geri çekmem için üç kez haber göndererek, 'Bu yarım kalan işi tamamlayacağım' diye tehdit etti. Herkesten yardım istiyorum. Bu adam dışarıda kalırsa beni ve çocuklarımı öldürecek. Devletimize sesleniyorum. Uyuşturucu kullanmadığını savunuyor, kan testi yapsınlar. Şu an evime gidemiyorum. Yaraladığı elimin 3 parmağı sakat. Daha önce de pompalı tüfekle tehdit etmişti. Emine Bulut gibi, Özgecan Aslan gibi olmak istemiyorum. Beni öldürdükten sonra mı ceza verecekler? Adalet istiyorum.”