Boşandığı Özkan Yarbi isimli erkek tarafından tüfekle vurularak sakat kalan Hatun Koç, yetkililere seslendi. Koç, "Serbest kalırsa beni öldürecek, ben ölmeden önce yetkililer bir şey yapsın" dedi.

Boşandığı erkek tarafından sakat bırakılan kadın: Serbest kalırsa beni öldürecek

Mersin’de boşandığı Özkan Yarbi isimli erkek tarafından pompalı tüfekle ayağından vurularak sakat kalan 28 yaşındaki Hatun Koç, tutuklu yargılanan Yarbi'nin serbest bırakılmamasını istiyor. Koç, “Emine Bulut gibi, Özgecan gibi ölmek istemiyorum. Serbest kalırsa beni öldürecek” dedi.

DHA'da yer alan habere göre geçen yıl 27 Mayıs günü, Toroslar ilçesi Arpaç Sakarlar mevkisinde Özkan Yarbi, boşandığı Hatun Koç ile otogar yakınlarında buluştu. Koç ile kızını aracına alan Yarbi, yeniden barışmak istediğini söyledi. Olumsuz yanıt alınca da aracı ıssız bir yere doğru sürmeye başladı. Yarrbi, araçtan kaçmaya çalışan Koç'u pompalı tüfekle vurdu. Koç, ihbarla gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan Özkan Yarbi ise sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Günlerce süren tedavinin ardından taburcu olan Hatun Koç sakat kaldı. Yarbi hakkında ise 'kasten yaralama' suçundan iddianame hazırlandı.

'BEN ÖLMEDEN BİR ŞEY YAPIN'

Yaşadıklarını anlatan Hatun Koç, Özkan Yarbi ile evli kaldıkları 7 yıl boyunca sürekli şiddete maruz bırakıldığını dile getirdi.

Saldırganın daha önce de kendisini bıçakla yaraladığını bu nedenle yüzünün sol tarafının felç olduğunu söyleyen Koç, “ 'Çıkınca seni öldüreceğim' diye tehdit ediyor. Şu anda tutuklu. Bu yaptıklarından dolayı cezalandırılmasını istiyorum. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Ben ölmeden önce yetkililer bir şey yapsın” dedi.