Ordu'da şiddete maruz kaldığı için kendisinden boşandığı Elvan Sözkesen'in üzerine yanıcı madde döküp yakan Erkan Emiroğlu, tutuklandı.

Boşandığı kadını yanıcı maddeyle ağır yaralayan Erkan Emiroğlu tutuklandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde ayrıldığı Elvan Sözkesen'in yüzüne yanıcı madde atarak yaralayan Erkan Emiroğlu tutuklandı.

Elvan Sözkesen'i yanıcı maddeyle yaralayan ve kaçtıktan sonra polis ekiplerince yakalanan Erkan Emiroğlu'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Saldırgan Erkan Emiroğlu, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından Fatsa Adalet Sarayına sevk edildi.

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığınca, tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Erkan Emiroğlu, "canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

Erkan Emiroğlu'nun ifadesinde, "Kendisi bana 'Evi satacağım' diyordu, ben de 'Satma' dedim. Bunun üzerine tartıştık. Yerdeki pet şişeye uzandım ve elime aldım. Kendisine fırlattım, sigarayı ağzıma götürdüğüm sırada da sıvı alev aldı. Sıvının yanıcı madde olduğunu bilmiyordum" iddiasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Fatsa ilçesinde Erkan Emiroğlu, dün şiddete maruz bırakıldığı için kendisinden boşandığı Elvan Sözkesen'in Dolunay Mahallesi'ndeki evine gitmişti. İkili arasında yaşanan tartışma sonrası Erkan Emiroğlu, Sözkesen'in yüzüne yanıcı madde atmıştı. Yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Elvan Sözkesen, Fatsa Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edilmişti.

(AA)