Hilal K, boşanma aşamasındaki Hüseyin K. tarafından darbedildi, tehdit edildi. Hüseyin K’nin uzaklaştırma karar olmasına rağmen bunları yapabilmesine Hilal K. isyan ediyor: "Ben ölmeden müdahale edin."

Boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından darp edildi, tehdit edildi, davada ilerleme olmadı!

Fotoğraf: Demet ARAN / csgorselarsiv.org

Bir çocuk annesi Hilal K. boşanma davası açtığı Hüseyin K’nin kendisini tehdit ettiğini, darbettiğini ve otomobilini yaktığını anlatarak yardım çağrısında bulundu.

Hüseyin K’nin sabıkası olduğunu da söyleyen Hilal K, "Neden evden çıkarken dikkat etmem gerekiyor da bu kişi yakalanmıyor? Beni duymayan tüm insanlara sesleniyorum, ben öldükten sonra duysanız çok önemli değil” dedi.

DHA'nın haberine göre; Hilal K, Hüseyin K’nin telefonla tehdit içerikli mesajlar attığını ve aradığını da aktardı.

Hilal K. 10 ay önce eşine şiddet ve geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Hilal K. evden ayrıldı. Hüseyin K. ise eşinin yaşadığı evi buldu. Hilal K. dava sürecinde de eşi tarafından sürekli tehdit edildi, darbedildi. Mahkeme uzaklaştırma kararı vermesine rağmen Hüseyin K, Hilal K’yi taciz etmeye devam etti.

Hilal K, polis merkezine giderek boşanma aşamasındaki Hüseyin K’den şikayetçi oldu.

"BEN ÖLDÜKTEN SONRA BENİ DUYMANIZ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

Hilal K, "Karşımızdaki insanın bir sürü suçu var. Sabıka kaydı var. Benim arabamı yakmasından tutun, bana olan darplarından tutun, işte bağımlılığından tutun... Tüm bunlar yaşanırken neden ben kadın sığınma evine gitme teklifi alıyorum? Neden ben evden çıkarken dikkat etmem gerekiyor da bu kişi yakalanmıyor? Beni duymayan tüm insanlara sesleniyorum, ben öldükten sonra duysanız çok önemli değil. Bu kadar sessiz kalırsak, bu kadar susarsak, suçu işleyenler elini kolunu sallaya sallaya gezerse daha çok Hilaller Ayşeler olacak" dedi.

"ARABAM YAKILDI, DARBEDİLDİM VE TEHDİT EDİLDİM"

10 aydır boşanma davalarının sürdüğünü belirten Hilal K, "Şikayetlerimi geri almadım. Şikayetlerimin de arkasındayım. Boşanma davasının peşine araba yakıldı. Devamlı kapıma gelip tehditler, hakaretler, küfürler oldu. Bu ayın 11 ve 13'ünde saldırıya maruz kaldım. Ayın 11'inde bıçaklı saldırıya uğradığım. Başka bir gün tam kapının önünde saldırıya uğruyorum. Saldırıya uğradığım zaman da 'Kapıyı aç, içeride seni öldüreceğim'... diyor. Telefonu zorla elimden almaya çalışıyor. Saldırıya uğradım mı? Uğradım. Sonuç ne, halen uğrayacak mıyım? Uğrayacağımı da biliyorum" şeklinde konuştu.

Hilal K, Hüseyin K’nin denetimli serbestlikten bırakıldığını, denetimli serbestlikten imza atmadığını belirterek, "İmza atmadığı için, bu olay olduğu için de diğerleri için de aranıyor" diye konuştu.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM"

Öte yandan Hilal K, eşinin kendisine telefondan tehdit içerikli ses kayıtları gönderdiğini söyledi. Kayıtta, Hüseyin K. olduğu iddia edilen kişinin "Seni öldüreceğim, insanlıktan anlamadın sürekli şikayet ettin" diyerek hakaret ettiği duyuluyor.