Şiddet gördüğü için boşanma davası açtığı Miktat Bekar isimli erkekten ölüm tehditleri alan Sibel Bekar, "Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek" dedi

Boşanma aşamasında olduğu erkekten ölüm tehditleri alıyor: Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek

Boşanma aşamasında olduğu Miktat Bekar isimli erkekten ölüm tehditleri alan Sibel Bekar, yardım çağrısında bulundu.

17 yıllık evliliğinin son iki yılında gördüğü şiddet ve hakaretlerden dolayı boşanma davası açtığı eşi Miktat Bekar tarafından ölüm tehditleri aldığını söyleyen Bekar, “Çocuklarım her sabah ‘şükürler olsun annem yaşıyor’ deyip beni öpüyorlar. Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek” diye konuştu.

Cumhuriyet'ten Zehra Özdilek'in haberine göre, Bekar, İstanbul Anadolu 2. Aile Mehkemesi’nden eşi Miktat Bekar hakkında defalarca koruma kararı aldırdı. Fakat Miktat Bekar bu koruma kararlarına uymadığı gibi babasının evinde yaşayan Sibel Bekar’ın evini basıp darp ediyor.

Bekar, saldırganın kendisine “Boşandığın gün seni mezara sokacağım” dediğini dile getirerek “Boşanma ve uzaklaştırma davalarımda bir sonuç alamadım. 9,10 şikâyet dilekçem var. Derdimi anlatmak için Kartal Adliyesi’ne gidip savcı ile görüştüm. Savcı bana ‘Ben mi seni koruyacağım git derdini basına anlat, sesini duyur’ dedi” diye konuştu. Emniyet’e ve savcılığa yaptığı şikâyetlerin ölüm tenditlerinin önüne geçemediğini vurgulayan Bekar CİMER’e de başvuru yaptığını söyledi.

KIZINI DA DARP ETTi

Annesi ile birlikte yaşayan Y. Bekar da babası hakkında Pendik Çocuk Büro Amirliği’nde ifade vererek şikâyetçi oldu. Y. Bekar ifadesinde iki kardeşini görmek için babasının yaşadığı eve gittiğini dile getirerek “Küfür etti, sonra beni eve bırakmak istedi. Ben de adresi öğrenmesin diye istemedim. Beni dinlemeyince 155’i aradım. Babam polisi aradığımı öğrenince kafamın arka tarafına vurdu. Ekip otosu gelip beni aldı” dedi.