Adana’da boşanma aşamasında olduğu Gamze G.'yi şarj kablosu ile bağlayıp darbeden, kafasına tabanca dayayıp, bacaklarına kalem batıran Murat G., tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Boşanma aşamasında olduğu Gamze G.'ye işkence uygulayan erkek serbest bırakıldı

Adana'da 28 yaşındaki Gamze G.'nin şiddet gördüğü için şikayetçi olduğu 32 yaşındaki Murat G. isimli erkek serbest bırakıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 10 yıl önce Murat G. ile evlenen Gamze G., şiddet gördüğü için boşanmak isteyip iki kızını da alarak evden ayrıldı. Boşanma davası da açan Gamze G., evli olduğu erkeğin ısrar edip özür dilemesi üzerine eve döndü. Ancak Murat G. bu kez de Gamze G'nin kendisini aldattığını öne sürerek şarj kablosuyla bağlayıp iki gün boyunca darbedip bacaklarına kalem batırıp, kafasına tabanca dayayarak şiddet uyguladı.

Gamze G., boşanma aşamasında olduğuy erkek uyuyunca evden kaçıp hastaneye sığındı. Hastanede darp raporu alan Gamze G. Murat G.'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine zanlı yakalandı. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(İHA)