Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Şenay Ayvaoğlu'nu katleden Serkan Ayvaoğlu isimli erkek, 4 gün sonra jandarmaya teslim oldu.

Boşanma aşamasında olduğu kadını katleden Serkan Ayvaoğlu, 4 gün sonra teslim oldu

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 13 Ağustos'ta boşanma aşamasında olduğu Şenay Ayvaoğlu'nu katleden Serkan Ayvaoğlu isimli erkek, cinayetten 4 gün sonra bugün öğle saatlerinde Korkuteli'ye bağlı Köseler Mahallesi muhtarının yanına giderek, teslim olacağını söyledi.

Muhtarın telefonla araması üzerine Korkuteli ve Döşemealtı ilçe jandarma ile JASAT ekipleri, muhtarlık binasına gelerek Serkan Ayvaoğlu'nu gözaltına aldı.

Dağbeli Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan Serkan Ayvaoğlu, adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Serkan Ayvaoğlu, Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesi'ndeki bir düğüne boşanma aşamasında olduğu Şenay Ayvaoğlu ile konuşma bahanesiyle gelerek Şenay Ayvaoğlu'nu katletmişti.

Serkan Ayvaoğlu, olay yerinde aracını da bırakıp kaçmıştı. İhbarla olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri Ayvaoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirlemişti. Şenay Ayvaoğlu'nun cansız bedeni, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürülmüştü.