Boşanma aşamasında olduğu kadını silahla ağır yaralayan erkeğin annesi, oğlunun en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi

Boşanma aşamasında olduğu kadını yaralayan erkeğin annesi: En ağır cezayı almalı

Antep'te boşanma aşamasında olduğu kadını silahla ağır yaralayan erkeğin annesi Dilek M., "Oğlumun en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor" dedi.

Alınan bilgiye göre, Yunus M., ile on yıldır evli olduğu kadın Sibel M., yaklaşık bir ay önce boşanmaya karar verdi. Ailesinin evindeyken Yunus M'nin araması üzerine dün evine dönen Sibel M, kapıyı açtığı sırada, Yunus M., silahla ateş etti.

Vücuduna isabet eden 6 mermiyle ağır yaralanan kadın, 112 Acil Servis ekibince 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kentteki bir hastaneye sevk edilen Sibel M.'nin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

FAİL KİLİS'TE YAKALANDI

Kilis'te yakalanan Yunus M., işlemlerinin ardından Antep'e getirildi.

Sibel M'nin annesi Ayşe Polat da hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Yunus M'nin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımıza ve yetkililere sesleniyorum, bu kadın cinayetleri bitsin, yeter artık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı" ifadelerini kullandı.

AA