Ordu'da boşanma aşamasında olduğu Asım Erdinç Dinç isimli erkek tarafından ölümle tehdit edilen Gamze koruma altına alındı. Dinç ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Boşanmak isteyen kadını ölümle tehdit eden Asım Erdinç Dinç serbest bırakıldı

Ordu'da boşanma aşamasında olduğu Asım Erdinç Dinç isimli erkek tarafından ölümle tehdit edilen Gamze Dinç koruma altına alındı. Gamze, tehdit mesajlarını sosyal medyadan paylaşmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Asım Erdinç Dinç'in 15 yaşındayken tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Gamze Dinç, Asım Erdem Dinç'ten ayrılmak istediğini söyleyerek 1 ay önce evden ayrıldı. Bunun üzerine Asım Erdem Dinç, Gamze Dinç'e sosyal medyadan ve SMS ile ölüm tehdidi içeren mesajlar göndermeye başladı. Gamze Dinç, gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak, yardım istedi.


OTELDE YAKALANDI

Asım Erdem Dinç'in Sivas'taki bir otelde kaldığı tespit edildi. Ekiplerin yaptığı baskında Dinç, kaldığı odada yakalanarak gözaltına alındı. Sorgu için Ordu'ya getirilen Dinç'in jandarmadaki işlemleri sürerken, Vali Tuncay Sonel ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Devletimizin ilgili birimleri ile koordineli bir şekilde gereği yapılarak şahıs hakkında yakalama kararı çıkartılmış ve Sivas'ta gece kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alınmış, adli işlemler başlatılmıştır” dedi.

Getirildiği Ordu’da jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dinç, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.