Beylikdüzü'nde 38 yaşındaki Kübra Boyraz'a botoks sonrası ölüm iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturmada serbest bırakılan 5 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Şüphelilerden 1'i tutuklandı.

Botoks sonrası ölüme 1 tutuklama

İstanbul Beylikdüzü'nde 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın botoks sonrası hayatını kaybettiği iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 1 kişi tutuklandı.

Beylikdüzü'nde bir rezidansta bulunan güzellik merkezine giden Kübra Boyraz Solmazgil, botoks yaptırdıktan sonra evine döndü.

Fenalaşan Boyraz, babasının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Genç kadın hastanede tüm müdahalelere rağmen ertesi gün hayatını kaybetti.

Kızının ölümünden şüphelenen baba Boyraz, suç duyurusunda bulundu. Babanın şikayeti üzerine polis ekipleri konuyla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Olayla ilgili olduğu tespit edilen ve gözaltına alınan daha sonra da serbest bırakılan 5 kişiden biri olan Erdal D. savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınarak tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir babanın şikayeti üzerine harekete geçmişti. Baba şikayetinde, 'Benim kızım eve geldi ama kolunda biriyle geldi. Bilinci yarı açık, yarı kapalıydı. Ben, 'Kızıma ne oldu? diye sorduğumda kızımın yanında tanımadığım kadın 'Tansiyonu düştü, yere düştü. Biraz fenalaştı eve getirdik' dedi. Daha sonra Kübra Boyraz'ın evde daha da fenalaştığını, konuşma yeteneğini kaybettiğini açıklayan Kübra Boyraz'ın babası bunun üzerine ambulans çağırdı. Apar topar hastaneye kaldırılan Boyraz'ın 1 gün sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Kızının ölümü sonrası baba savcılığa suç duyurusunda bulundu.