Bozcaada’da Türk Telekom GSM operatörü kullanan Bozcaadalılar telefonların çekmediğini, bu nedenle cep telefonları ile iletişime geçmekte oldukça zorlandıklarını belirterek yaşanan duruma tepki gösterdi.

Bozcaada halkından Türk Telekom’a tepki: İşlevsiz noktaya geldi

GSM operatörü olarak “Türk Telekom” kullanan Bozcaadalılar, son aylarda ada merkezinde ve merkez dışında telefonlarının çekmediğini, bu nedenle ne başkalarını arayabildiklerini, ne başkaları tarafından aranabildiklerini, taahhüt nedeni ile de başka operatöre geçemediklerini belirterek, yaşanan duruma tepki gösterdi.

Bozcaadahaber’in aktardığına göre, adalılar yıllardır hız ve bağlantı problemlerinin arttığı Bozcaada’da “TTNET”in de son aylarda daha işlevsiz noktaya geldiğini belirterek yetkililerden çözüm istedi.

KARŞILIĞINI ALAMADIKLARI HİZMETİN PARASINI ÖDÜYORLAR

Önceden de adada Türk Telekom’un iyi çekmediğini belirten adalılar, özellikle eylül ayından bu yana ada merkezinde bile telefonla görüşme yapamadıklarını söyledi. Bu nedenle adada birçok kişinin başka GSM operatörlerine geçtiği öğrenilirken bazı Türk Telekom aboneleri, şirket ile aralarında başka bir operatöre geçmeyeceklerine dair önceden taahhütleri bulunduğundan çekmeyen, iletişimde ciddi sorunlar yaşadığı Türk Telekom’a karşılığını alamadığı ücreti ödemek zorunda kalıyor.

Ada halkı, sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.