Dizi tarihinin en iyileri arasında gösterilen Breaking Bad’in ikonik karakterleri Walter White ve Jesse Pinkman’ın, ‘Better Call Saul’un final sezonunda yer alacağı belirtildi.

Breaking Bad’in unutulmaz karakterleri 'Better Call Saul' finalinde

Breaking Bad dizisinin karakterlerinden biri olan Saul Goodman’ın hikâyesini derinlemesine inceleyen "Better Call Saul", 6. ve final sezonuyla geri dönüyor. Dizinin yaratıcısı Peter Gould, dizinin finalinde, Breaking Bad’in ikonik karakterleri Walter White ve Jesse Pinkman’ı canlandıran Bryan Cranston ve Aaron Paul’un yer alacağını duyurdu.

Gould, yaptığı açıklamada, "Bazı şeyler spoiler olacağından izleyicilerle paylaşmak istemiyorum ancak diziye ilk başladığımızdan itibaren bize gelen ‘Dizide Jesse ve Walter olacak mı?’ sorusunun yanıtını verebilirim. Artık kaçmaya gerek yok, nasıl olacağını söylemeyeceğim ama dizinin final sezonunda Jesse ve Walter olacak" ifadelerini kullandı.

Gelişme, dizinin resmi Twitter hesabından da, “Geri geliyorlar” denerek paylaşıldı.

İki parça halinde yayınlanacak olan final sezonunun yedi bölümden oluşan ilk kısmı, yayınlanacak ilk iki bölümüyle 18 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak. İkinci kısım ise 11 Temmuz'da başlayacak.

"Breaking Bad"in öncesini anlatan dizi, küçük çaplı bir avukat olan Saul Goodman karakterinin hayatını anlatıyor. 2015 yılında yayın hayatına başlayan dizi 5 sezondur devam ediyor.