Hollywood’un ünlü aktörlerinden Bruce Willis kendisine demans teşhisinin koyulmasının ardından ilk kez konuştu.

Bruce Willis hastalığından sonra ilk kez konuştu
Bruce Willis hastalığından sonra ilk kez konuştu

Hollywood’da büyük yapımlarda genellikle başrol oyuncusu olarak gördüğümüz Bruce Wills’e geçtiğimiz dönemde demans teşhisi konulmuştu.

Ünlü aktör Bruce Wills kendisine demans teşhisi koyulduğu günden bugüne sessizliğini koruyordu. Geçtiğimiz gün 68. Yaşını ailesiyle birlikte kutlayan Bruce Wills, Demi Moore’nin sosyal medya hesabında paylaştığı videoda “Mutlu Yıllar” şarkısına eşlik ettiği görüldü.

Bruce Willis paylaşılan videoda, elleriyle kement atma hareketi yaptı ve hatta bir noktada "hooray" diye bağırdı.

Videoda Willis'in, doğum günü pastasının üzerindeki mumları üflerken yoğun çaba sarf etmesi dikkat çekti.

bruce-willis-hastaligindan-sonra-ilk-kez-konustu-1140230-1.

Demi Moore, videoyu "Mutlu yıllar, BW! Bugün seni kutlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Seni ve ailemizi seviyorum. Sevgi ve sıcak dilekler için herkese teşekkür ederim. Hepimiz bu güzel dilekleri hissediyoruz" notuyla paylaştı.

Bruce Wills kimdir?

Bruce Willis, Amerikalı bir aktör, yapımcı ve müzisyendir. 19 Mart 1955 tarihinde Almanya'nın Idar-Oberstein kentinde doğmuştur. İlk olarak televizyon dizilerinde rol almaya başlamış, daha sonra ise "Die Hard" serisiyle ün kazanmıştır.

Willis, kariyeri boyunca birçok farklı filmde yer almıştır. Bunlar arasında "Pulp Fiction", "The Sixth Sense", "Armageddon", "Moonrise Kingdom" ve "Glass" gibi filmler bulunmaktadır. Ayrıca "Moonlighting" ve "Friends" gibi popüler televizyon dizilerinde de yer almıştır.

Willis aynı zamanda bir müzisyen ve şarkıcıdır. 1980'lerde birkaç albüm yayınlamış ve birkaç müzik videosunda yer almıştır.