Burdur’da geçtiğimiz hafta evli olduğu erkek tarafından öldürülen Nurcan Seçer’in hastanedeki görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Seçer'in ailesi ve yakınları, Burdur adliyesine gelip olay hakkında suç duyurusunda bulunurken Burdur Valiliği konuyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

Burdur'da öldürülen kadının hastanedeki görüntüsünün paylaşılmasına soruşturma

Burdur'da ayrı yaşadığı Serhan Seçer tarafından tüfekle vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kadının, hastanede çekilen görüntüsünün sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin Burdur Valiliğince idari soruşturma başlatıldı. Valilikten yapılan açıklamada, "Konu ile ilgili olarak adli makamlarca adli, Valiliğimizce de idari soruşturma başlatılmıştır" ifadesi kullanıldı.

Öldürülen Nurcan Seçer'in ağabeyi Ömer Kılıç da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Hastanede kardeşinin uygunsuz, mahrem videolarının paylaşıldığını iddia eden Kılıç, olaydan sorumlu olan kişi ya da kişilerin bulunup, ceza almalarını istediklerini aktardı.

Kardeşini öldüren Serhan Seçer'in olaydan sonra dükkanlarına gelerek kendisine ve babasına da silah doğrulttuğunu öne süren Kılıç, "Tüfeğin tetiğine bastı ama patlamadı. Düzelti tekrardan doğrultu yine silah patlamadı. Allah korudu. O arada araya girmeye çalışan babama da silahı doğrulttu. Sonra karşıdan kendi babası geldi. O sırada ben dışarıya kaçtım. Sonra polis aradım." diye konuştu.

Öte yandan Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nün de görüntüyü çekenin tespit edilmesine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında inceleme ve çalışma yürüttüğü öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Burç Mahallesi'nde 8 Nisan'da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Serhan Seçer ayrı yaşadığı Nurcan Seçer'i tüfekle başından yaralamış, kaçarken kayınpederinin dükkanını da silahla basan zanlı daha sonra yakalanmıştı. Ağır yaralanan 35 yaşındaki kadın kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanede yaşamını yitirmişti. Şüpheli Serhan Seçer ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

(İHA-AA)