birgün

10° KISA SÜRELİ HAFİF YOĞUNLUKLU YAĞMUR

Bursa'da gübrenin içinde cansız kadın bedeni bulunmasıyla ilgili 4 gözaltı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, zeytin bahçesindeki hayvan gübresinin içinde bir kadına ait cansız beden bulunmasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL 26.01.2023 18:24
Bursa'da gübrenin içinde cansız kadın bedeni bulunmasıyla ilgili 4 gözaltı Fotoğraf: DHA
Abone Ol google-news

Bursa'da hayvan gübresinin içinde cansız kadın bedeni bulunmasının ardından 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yeniköy Mahallesi'nde zeytin bahçesine dökülmek için getirilen hayvan gübresinin içerisinden çıkan cesedin Bursa Adli Tıp Kurumundaki otopsisi sürüyor.
Alınan parmak izi örneklerinden ilk belirlemelere göre cansız bedenin 24 yaşındaki yabancı uyruklu kadına ait olduğu tespit edildi. Kadının kimliğinin DNA testi sonucu kesinleştirileceği öğrenildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

CANSIZ BEDENİ BULAN ÇİFTÇİ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Bir kadına ait olan cansız bedeni bulan çiftçi Buğra Sert, gazetecilere, gübreyi Orhangazi'deki çiftlikten aldığını söyledi.
Gübrenin, kamyonla getirilerek bahçeye döküldüğünü belirten Sert, şöyle konuştu:
"Traktörle gübreyi dağıtmaya başladım. Sağ tarafı bitirdim. Bir şey gördüğümü fark ettim. Traktöre bağlı kepçeyle gübreyi kaldırdım, ceset meydana çıktı. Sonra panik olduk, hemen ekiplere haber verdik. Jandarma ve savcı geldi, olay meydana çıktı. Gübreyi Orhangazi’den aldık, her sene aynı kişiden gübre alırız. Zeytin hasadı bittikten sonra gübre sezonu başlar. "

(AA)

Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun