Bursa'da bir parkta, 35 yaşlarında bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Ölen kişinin vücudunda darp izleri olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa’da parkta bir erkeğin cansız bedeni bulundu

Bursa'da bir parkta, 35 yaşlarında bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Ölen kişinin vücudunda darp izleri olduğu iddia edilirken cansız beden, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ebu İshak Mahallesi Kamberler Parkı'nda meydana geldi.

Parkta gezen yurttaşlar yerde hareketsiz yatan birini gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

DHA'nın haberine göre; sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri ve polis ekipleri de çevrede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde cansız bedenin 35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu ve vücudunda darp izlerine rastlandığı öğrenildi.

Bursa Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından ölen kişinin cansız bedeni, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.